Våren är fylld med så många spännande projekt här på Usify, jag vet knappt hur tiden ska räcka till!
För oss som arbetar här är det viktigt att få göra skillnad på olika sätt, vi vill påverka världen till det bättre både på vår fritid och genom vårt arbete. Ett av vårens viktigaste projekt är just detta, HealthJam 2017.

Idén grundar sig i koncept som Hackaton och Code jams där utvecklare träffas och tillsammans arbetar under en intensiv tidsperiod för att hitta lösningar på ett problem, ordet jam kommer från musikens Jam:mande. På samma sätt vill vi genom ett HealthJam bjuda in människor från olika områden och med olika erfarenheter av vården till ett 15 timmar långt event. Eventet är fördelat på två dagar där vi tillsammans med er försöker hitta lösningar på några kluriga frågor.

Du kanske jobbar inom vård och möter dessa problem i ditt arbete varje dag?
Du kanske har behövt komma i kontakt med vården genom sjukdom hos dig eller en närstående?
Oavsett vilken bakgrund du har så finns det möjlighet att dela just din upplevelse för att tillsammans prata kring detta.

Årets teman är Jag vill hålla mig frisk och Jag har blivit sjuk.

Älskar du, som vi, att skapa innovativa hälsotjänster? Vågar du arbeta över professions- och organisationsgränser under en skrattfylld, experimenterande dag?
Anmälan sker via: https://www.eventbrite.com/e/healthjam2017-linkoping-tickets-31534077274

 

PS.

Har du inte möjlighet att delta, men ändå är nyfiken på vad för idéer som uppstår under HealthJam 2017? Kom på den öppna presentationen 15/3! För mer information här: https://www.facebook.com/events/227481004322395/