Ärligt talat – vad vill folk ha? GLASS!

Då ger vi dem glass! Trots att Göteborg bjöd på blandat väder med allt ifrån snöstorm till solsken och vårkänslor lyckades vi klämma in lite sommarfeeling med vår glassmaskin på Vitalis. Usify fanns på plats med sin Designkiosk där det bjöds på godis och designkunskap.

Usify är lite som en kiosk, vi är en härligt blandad skara människor som sitter på olika kompetens. Vi fixar allt ifrån user research, tjänstedesign, interaktionsdesign, grafisk design till kod och utveckling. Det bästa är att man kan plocka på sig precis vad man behöver, helt enkelt göra sin egen lilla gottepåse av Usify-godisar.

Vilket godis varje kompetens är? Kod är ju såklart lakrits! Vill du veta resten får du dyka upp på vårens sista Designkiosk!

Lugnet innan stormen, 1700 glassar serverade vi! 

Och vilken härlig mässa det blev! Vi fick chans att träffa många inspirerande människor som antingen hade fått upp ögonen för hur man jobbar med design eller som var nyfikna och ville veta mer. Det är alltid extra roligt att få prata om något man brinner för, framför allt tror vi att designmetodiken kan bidra till en förbättrad vård.

Extra roligt var det att höra alla reaktioner på vår fina kollega Tina Durmén Blunts föredrag ”På jakt efter känsla i digitala upplevelser”. Det var frågor och beröm under hela Vitalis, och är det någon som vill prata mer om det når ni Tina HÄR. För er som inte var på Vitalis och kunde höra det populära föredraget kan vi med glädje berätta att Tina kommer hålla en lunchföreläsning i Stockholm den  9 juni kl:12.00-13.00, om just ”På Jakt efter känsla i digitala upplevelser”. Anmälan hittar ni på vår facebook, alternativt maila vår koordinator Maria på: maria.jakobsson@usify.se

 

Efter 1 700 glassar serverade hoppas vi att många både fått lite sommarfeeling men framför allt är lite mer nyfikna på hur man kan jobba med design.

 

Många var nyfikna på vad godisen och våra kort handlade om. Här berättar Sofia om hela designprocessen, sedan var det fritt fram att plocka på sig kort och godis!