Under årets Almedalsvecka flyttar vi en del av vårt tjänstedesignteam till Visby för att tillsammans med besökarna på plats i Almedalen ta reda på hur vi kan skapa ett samhälle där medborgarcentrering är självklart, oavsett vilka processer vi talar om. Som en fristående fortsättning och ett bidrag till processen People Powered Future (som faciliterades av SVID) vill vi på Usify tillsammans med vänner skapa en mötesplats där designmetoder och verktyg ger oss kunskap om hur saker skulle kunna vara, om vi såg bortanför system och dagens lösningar.  Vi är alla användare, medborgare, utvecklare och beslutsfattare.

Häng med oss på plats eller ta del av det vi skapar via sociala medier! Mötesplatsen för Medborgarcentrerad samhällsutveckling hittar du på Stallgården i Visby den 3 juli kl 9.30-14.30