Om Usify

Vi ser människor & skapar möjlighet till meningsfull förändring

Om Usify designbyrå
Scrolla ner på om oss sidan

Scrolla ner för att läsa mer

Vår historia

Ett lyhört, drivande och uppfinningsrikt designbolag

Vi löser komplexa problem med människan i fokus

Utforskare sedan 2004

Människan har använt sig av kartan i tiotusentals år. Den har skapat överblick, sammanhang och vägledning för  många, oavsett om du var utforskare eller orienterare.

Kartan har också blivit ett viktigt verktyg för Usify, när vi ska vägleda företag och organisationer från nuvarande  position till en framtida. Usify föddes med design som förändringsfilosofi. En bild säger mer än tusen ord är inte  bara ett av vårt språks mest slitna uttryck. Det är också väldigt sant. Du kommer aldrig i ord kunna beskriva Mona Lisa lika bra som du kan genom att visa upp tavlan.

Så vi började visualisera förändringsresorna i våra unika dialogkartor. Det blev inga porträtt av människor med  kluriga leenden men det blev en tydlig bild av kundens väg från nuläge till drömläge. En tydlig bild av vägen framåt,  som gjorde förändringsarbetet så mycket enklare för alla inblandade.

Kartan kan visualiseras tack vare vår beprövade arbetsmodell, vår kompass. Tillsammans målar vi upp kundernas  historia och framtid och förser kunden med redskapen för att hitta vägen framåt. Varje person, händelse, hinder, möjlighet och dröm kan ritas in på kartan och ges en roll i resan framåt.

Kartan är ett resultat av ett gemensamt arbete som gör alla lika delaktiga som engagerade. Och det blir ett verktyg att återvända till under hela resan. Precis som utforskare genom alla tider.

Vårt syfte

Vår syfte är att leda skapandet av en meningsfull & hållbar framtid genom design.

I Usifys hjärta finns en övertygelse om att medmänsklighet, designmetoder och kreativitet är grunden för förändring till det bättre.

Vår vision

Vara ett lyhört, drivande & uppfinningsrikt design-bolag som tillsammans med kunder & partners löser komplexa problem med människan i fokus.

Vi ser människor och skapar möjlighet till meningsfull förändring.

Vårt team

En grupp med människor som skapar förändring

Hitta kontaktuppgifter till våra specialister

Usify bild från kontoret med glad personal