Insikter

Nycklar till nöjda medarbetare och innovation som engagerar

Scrolla ner för att läsa mer

Stångåstaden är Linköpings största hyresvärd: en stabil aktör som möter människor i många skeden av livet med olika behov. Stångåstaden lyckas dessutom år efter år placera sig i topp på ’Great place to works’ lista över arbetsplatser. Företagskulturen är stark, alla kan bidra och utmanas i sina roller för att driva organisationen framåt.

På Stångåstaden arbetar de för en engagerad, välmående och högpresterande organisation. Till sin hjälp för att driva innovation inom affärsområdet Lokaler tog de in Usify. Mitt i pandemins utbrott, i omställning till hemarbeten och hemmakontor fanns vi på plats för att hjälpa till genom facilitering och guidning i 3 workshops: en digital, en fysisk och en digifysisk.

Engagerande, förankrade och konkreta förslag med grund i verksamhetens kunniga anställda blev resultatet. En lista med ansvarsfördelning, målbild och väg framåt.

Stångåstaden kan idag presentera flera förverkligade idéer som förut kändes ouppnåeliga. Idag kan de möta flera av de behov som framkommit under kundintervjuer som Usify hållit. Stångåstaden är hyresvärden som vägrar stå still, som vägrar nöja sig med nöjda kunder och strävar efter att överträffa förväntningarna.

Insikter & nyheter

Här delar vi nya insikter och senaste nytt om Usify

Läs om allt spännande som händer hos oss.

Se alla artiklar