Strategisk dialog

Låt oss leda er i meningsfull förändring med strategisk dialog

Usify tjänster strategisk dialog
Scrolla ner på hemsidan

Scrolla ner för att läsa mer

Om tjänsten

Vi skapar samsyn och gör det komplexa förståeligt

Förändring kräver rätt metoder

Vi vet av erfarenhet att förändringsprocesser kan vara komplexa. Oklara mål, många intressenter och svårdefinierade utmaningar kan skapa förvirring, otydlighet och till och med stopp i processen. Det är där Usify kommer in.

Genom Strategisk dialog leder vi er framåt genom workshops där alla deltagare engageras, involveras och inspireras. Dialogen och människorna är hela tiden i fokus. Vi lyssnar, guidar, tillför ny energi och leder processen framåt på ett tryggt och kreativt sätt.

Vår process

Vi berikar dina förändringsprocesser
och skapar tydlighet, riktning och energi med strategisk dialog

01

Samsyn

Genom att skapa samsyn kring våra olika och unika förutsättningar, kan vi transformera dem från upplevda hinder till värdefulla perspektiv. Samsyn är alltid nyckeln till en bra start på ett förändringsarbete.

04

Engagemang

Genom samsyn, förankring, motivation och delaktighet skapar vi engagemang i processen på riktigt. Vi utgår från deltagarnas individuella aspekter och med guidning och rätt metoder låter vi deltagarna själva staka ut rätt väg.

02

Berättande

I alla tider har vi människor använt berättelser för att utveckla och förmedla tankar, känslor, erfarenheter, kunskap, idéer, värderingar och drömmar. Våra hjärnor är helt enkelt byggda för att skapa, tolka, minnas och återge berättelser. En egenskap som vi har stor nytta av i förändringsarbeten.

03

Dialog

Det är i dialogen magin skapas. Att få deltagare att dela med sig av allt ifrån kända aspekter till mer obekväma. Att se hur åsikter, tankar och känslor som får komma upp till ytan kan leda till starka insikter och till och med bli ledstjärnor för processen. Likt en äventyrsresa vet vi aldrig vad som kommer hända längs vägen, bara att dialogen kommer ta oss fram på rätt sätt.

Usify tjänster strategisk dialog kontorsbild

Kontakta oss

Hör av dig till oss
så berättar vi mer

Har du en förfrågan eller vill du starta ett samarbete?
Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare.

Martin VD Usify

Martin Wiman

VD

martin.wiman@usify.se
Sofia Tegelid Usify

Sofia Tegelid

Marknadschef

sofia.tegelid@usify.se